Privatlivspolitik

PERSONDATAPOLITIK FOR FINDLEASING


INTRODUKTION 

For at kunne levere vores ydelser som leasingportal er det nødvendigt for os at kunne behandle en række personoplysninger.  

Vores persondatapolitik er ment som en hjælp til at forstå, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi anvender dem til.  

Dette er vigtige oplysninger, så vi håber, at du vil tage dig tid til at læse dem.  

Skulle du have spørgsmål, eller ønsker du yderligere information, er du velkommen til at henvende dig til vores persondataansvarlige, som er anført nedenfor: 


DATAANSVARLIG  

FindLeasing ApS 

CVR nr. 37209139 
Boulevarden 30, 1. sal 
9000 Aalborg 
[email protected] 

 

VORES BEHANDLING AF DINE PERSONOPLYSNINGER 

Vi behandler personoplysninger i forbindelse med levering af de ydelser vi tilbyder som leasingportal, for at kunne leve op til vores forpligtelser overfor dig. 

Vi indsamler en række personoplysninger i forbindelse med udøvelsen af vores virksomhed, herunder: 

Vi behandler i visse tilfælde også følsomme oplysninger om dig. I forbindelse med indgåelse af en leasingkontrakt med en forhandler, som benytter vores leasingportal, kan følgende personoplysninger blive uploadet til portalen, hvorved vi som databehandler, behandler disse: 

I tilfælde, hvor det er nødvendigt at behandle dit CPR-nummer, henvises du til at indlevere dit CPR-nummer fysisk på vores kontor, eller via telefon, da det ikke er sikkert at fremsende sådanne oplysninger pr. almindelig mail. Såfremt du vælger at fremsende dit CPR-nummer eller andre følsomme oplysninger pr. mail, sker dette på eget ansvar, og vi forbeholder os retten til at afvise at modtage sådanne informationer på en ikke-sikret forbindelse. 


COOKIES 
Vores hjemmeside og leasingportal anvender cookies. Cookies er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer.  

Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. 

Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet.  

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til. 

Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du sender en forespørgsel på et leasingtilbud, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller øvrig brug af services. 

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, din IP-adresse, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).  

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger.  

Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller lignende. 

Formål 
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et leasingtilbud. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold. 

Videregivelse af oplysninger 
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet ovenfor.  

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. 

TIDSFRISTER FOR SLETNING/OPBEVARING 

Vi kan på nuværende tidspunkt ikke sige, hvor længe vi konkret vil opbevare alle dine personoplysninger. Hovedreglen for vores opbevaring er, at personoplysningerne slettes efter 5 år, eller tidligere såfremt formålet ophører. 

Vi vil lægge vægt på om der fortsat foreligger et sagligt formål eller et lovmæssigt krav, når vi skal fastlægge, hvor længe dine oplysninger vil blive opbevaret. Som eksempel herpå kan bogføringslovens regler omkring opbevaring af visse oplysninger i 5 år nævnes. 

Vi stræber efter at slette (eller anonymisere) personoplysninger, så snart de ikke har nogen relevans.  

DINE RETTIGHEDER EFTER PERSONDATAFORORDNINGEN 

I forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger har du en række rettigheder: 

Alle ovenstående rettigheder håndteres ved henvendelse [email protected]. 

Vi kan afvise anmodninger, der er urimeligt gentagende, kræver uforholdsmæssig meget teknisk indgriben (f.eks. at udvikle et nyt system eller ændre en eksisterende praksis væsentligt), påvirker beskyttelsen af andres personlige oplysninger, eller noget som vil være ekstremt upraktisk (f.eks. anmodninger om oplysninger der findes som sikkerhedskopier). 

Hvis vi kan rette oplysninger, gør vi naturligvis dette gratis, med mindre det kræver en uforholdsmæssig stor indsats. Vi bestræber os på at vedligeholde vores tjenester på en måde, der beskytter oplysninger fra fejlagtig eller skadelig ødelæggelse. 

Når vi sletter dine personoplysninger fra vores tjenester, er det derfor muligt, at vi ikke altid kan slette tilhørende kopier fra vores arkivservere med det samme, og det er ikke sikkert, at oplysningerne fjernes fra vores sikkerhedskopisystemer. 

Du har til hver en tid retten til at klage til Datatilsynet (https://www.datatilsynet.dk/borger/klage-til-datatilsynet/) 


OPLYSNINGER, SOM VI VIDEREGIVER 

Vi videregiver ikke personlige oplysninger til virksomheder, organisationer og enkeltpersoner uden for FindLeasing ApS. Undtagelsen er i disse tilfælde: 

Vi kan dele oplysninger, der ikke identificerer personer, med offentligheden og vores partnere.  


INFORMATIONSSIKKERHED 

Vi arbejder hårdt for at beskytte vores kunder mod uautoriseret adgang, ændring, offentliggørelse eller ødelæggelse af personoplysninger, som vi lagrer. 

Alt materiale med personoplysninger, opbevares sikret og efter gængse standarder for datasikkerhed. Vi anvender udelukkende hostingudbydere, som lever op til Persondataforordningens krav og vi indgår altid databehandleraftaler med henblik på at beskytte de personoplysninger vi indsamler og behandler. 


OVERHOLDELSE OG SAMARBEJDE MED TILSYNSMYNDIGHEDER 

Vi gennemgår regelmæssigt vores persondatapolitik. Når vi modtager formelle skriftlige klager, kontakter vi afsenderen for at følge op på klagen. Vi samarbejder med de relevante lovgivende myndigheder, f.eks. Datatilsynet, om at løse klager om overførsel af personlige data, som vi ikke kan løse direkte med vores brugere. 


ÆNDRINGER 

Vores privatlivspolitik kan ændres fra tid til anden. Vi begrænser ikke dine rettigheder i henhold til denne privatlivspolitik uden dit udtrykkelige samtykke.